Värmepumpsinstallatör i Bromma

Vi på Energipartner är en värmepumpinstallatör i Bromma. Vi har i över 30 år hjälpt många kunder att installera värmepumpsystem för både stora och små hus.

Tack vare en värmepump som uppvärmningsalternativ kan energikostnaderna minska rejält eftersom man utnyttjar och återvinner den energi som redan finns lagrad i naturen, från till exempel vatten, luft, jord eller berg.

Det gör också en värmepump till ett bra val sett ur ett miljöperspektiv, och ingen påfyllning behövs vilket innebär en bekymmersfri och driftsäker hantering.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi säljer och installerar värmepumpar från IVT som håller hög standard både när det gäller kvalitet och teknik, med en garanti på 6 år för värmepumpen och 10 år för kompressorn.

Alla våra besiktningsmän är dessutom certifierade energiexperter enligt EHPA (European Heat Pump Association) och skulle något inträffa så att värme eller varmvatten uteblir har vi alltid en jourhavande tekniker under vinterhalvåret som snabbt kan hjälpa till, antingen på plats eller via telefon. Med andra ord är vi en professionellt och trygg leverantör av värmepumpar.

Vill du anlita oss som värmepumpsinstallatör i Bromma går det bra att ringa eller kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan, så kan vi berätta mer. Välkommen till Energipartner.

Boka ett möte med en av våra experter