Hur valde ni leverantör av bergvärmen?

Vi bestämde oss för att konvertera vårt värmesystem från direktverkande el till bergvärme. Efter att ha tagit in några olika offerter valde vi slutligen Energipartner. Det var inte det billigaste företaget men det företag som gav bäst intryck, verkade mest seriöst och lämnade bäst garantier.

Hur upplevde du installationsprocessen?

Samtliga personer som jag haft kontakt med har varit väldigt servicemindiga och professionella. Från prospektering, borrning, leverans av utrustning och slutligen installation av denna. Jag har hela tiden känt att jag som kund varit viktig och att alla månat om att vi skall bli nöjda. Ett särskilt tack till Per som haft tålamod med alla mina frågor och till Markus som gjorde en riktigt snygg installation. 

Hur blev slutresultatet?

I skrivande stund har vi en IVT värmepump, varmvattenberedare och ytterligare några burkar som står och glänser i källaren. Tyvärr så har vi ännu inte installerat vårat vattenburna värmesystem, men då det blir dags kommer jag garanterat vända mig till Energipartner för att få hjälp med detta. Jag kan lämna de allra varmaste rekommendationer till de som funderar på att anlita Energipartner för installation av bergvärme

Boka ett möte med en av våra experter


*
*