Nyheter

Kampanjrabatt upp till 10 000 kr.

11 april, 2024

Fram till och med 30 april 2024 får du en rabatt om upp till 10 000 kr, beroende på val av värmepump – så nu är en mycket bra tid att installera eller byta ut din befintliga värmepump i god tid innan nästa vinter. Ring oss på 08-80 28 05 …Läs vidare »

Vår arbetsplats – ditt hem

15 mars, 2020

Tänk på att vår arbetsplats är i hemmet! Ibland händer det att vi kommer hem till kunder som är hemma pga. sjukdom. Är du sjuk så att du inte kan vara på jobbet, boka gärna om ditt besök hos oss. Självklart utan avgift! Detta är viktigt alla dagar om året, …Läs vidare »

Rekommenderat företag fem år i rad!

9 januari, 2020

Vi på Energipartner är otroligt glada och stolta över vår senaste utmärkelse, främst kanske därför att den faktiskt kommer från våra kära kunder. Som första företag i vår bransch är vi nu ett Rekommenderat företag fem år i rad, vilket är just vad det låter som; fem år i rad, 2015 …Läs vidare »

IVT Geo 500-serien breddas

25 oktober, 2019

IVT Geo 500 är marknadens bästa bergvärmepump, med en oöverträffad verkningsgrad samt är den extremt tyst. Med den inbyggda varmvattenberedaren har man en varmvattenkapacitet om hela 300 liter vilket oftast är tillräckligt – men det finns ett problem: denna maskin är för hög om du har ett pannrum med lägre …Läs vidare »

Har du vad som krävs?

16 augusti, 2019

Energipartner är ständigt på jakt efter dig som vill vara med på vår resa och bidra till företagets utveckling. Som anställd hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och framåtsträvande kollegor som tacklar utmaningar tillsammans. Hos oss är lagkänsla oerhört viktigt och vi erbjuder generösa villkor för rätt person …Läs vidare »

Boka ett möte med en av våra experter


*
*