garanti

Marknadens mest omfattande garantier – för din trygghet.

När IVT utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Man använder bara kvalitetskomponenter och låter endast oss specialutbildade återförsäljare installera värmepumparna. Den här noggrannheten i alla led gör att vi kan ge dig marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 14 år med vår tilläggsförsäkring.

6 respektive 10 års garanti.

Garantin gäller när du köper någon av våra värmepumpar för villor med en effekt på upp till 20 kW och servar den enligt IVT:s serviceprogram. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in något försäkringsbolag om något skulle hända med din värmepump. Istället ringer du direkt till oss på Energipartner som hjälper dig, helt utan självrisk eller annan kostnad.

Försäkring upp till 18 år.

Förutom att marknadens mest omfattande garanti följer med våra värmepumpar kan vi nu i samarbete med vår försäkringspartner Arctic erbjuda dig en maskinskadeförsäkring i upp till 18 år. På så vis har du maximal kontroll över eventuella skadekostnader och slipper oroa dig för oväntade utgifter.

24 timmars värmegaranti under uppvärmningssäsong.

Under uppvärmningssäsongen har vi servicepersonal i tjänst alla dagar, även julafton. Så har du låtit Energipartner installera en IVT värmepump behöver du inte oroa dig om det är kvällen före julafton och hela släkten är på väg – du kommer i kontakt med vår värmepumpjour via vårt ordinarie växelnummer 08-80 28 05.

Boka ett möte med en av våra experter


*
*