Vi hjälper dig att byta frånluftsvärmepump till ett rimligt pris

När du ska byta frånluftsvärmepump är det bra att vända dig till en auktoriserad aktör. Framförallt för att försäkra dig om att att monteringen blir rätt, samt för att garantin ska gälla fullt ut.

En frånluftsvärmepump använder sig av energin i ventilationsluften, vilket betyder att värmen går att återvinna och värma upp huset på nytt.

Börjar den krångla är det läge att byta ut den, eller reparera den. Våra egna servicetekniker kan snabbt hjälpa dig att fastställa problemet och avgöra vilka åtgärder som krävs.

Därför ska du välja Energipartner:

  • Vi har utfört över 6000 lyckade installationer och utför idag fler installationer än någonsin
  • Våra produkter är svanenmärkta
  • Hos oss har du alltid 6 respektive 10 års garanti
  • Vi har högsta kreditvärdighet
  • Att anlita oss är tryggt och vi lämnar alltid skriftliga, raka och ärliga offerter
  • Samtliga av våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt EHPA (European Heat Pump Association)

Vilken typ av frånluftsvärmepump ska jag välja?

Fördelen med dagens värmepumpar är att de är mer effektiva än för bara några år sedan. På Energipartner erbjuder vi frånluftsvärmepumpar från IVT, vilka erbjuder några av marknadens vanligaste modeller som garanterat lämnar dig nöjd. De lever upp till de högt ställda kraven som omfattar besparing, komfort, miljö och design.

Vårt sortiment av frånluftvärmepumpar ger dessutom större tillgång till varmvatten än tidigare. Genom att de tillvaratar den varmluft som redan finns,  är den ett såväl kostnadseffektivt som miljövänligt alternativ för att värma upp både huset och hushållets vatten. Att återvinna luft på detta sätt har även andra fördelar, som att motverka uppkomst av fukt och radon.

Anpassad värmepump efter dina behov

Vi på Energipartner kan erbjuda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ett brett sortiment av värmepumpar för alla typer av fastigheter. Vi levererar och installerar ditt värmeluftssystem – alltid med marknadens bästa garantipaket.

Energipartner är en trygg leverantör av värmepumpar till privatpersoner, likväl som till företag och fastighetsägare. Vi finns med från rådgivning till montering av värmepumpen och när installationen är slutförd, kallar vi till slutbesiktning. Utöver detta erbjuder vi alltid våra kunder nöjd-kund-garanti samt 3 års entreprenadgaranti.

Har du installerat en IVT värmepump via Energipartner tidigare, har du tillgång till vår värmepumpsjour som finns tillgänglig med hjälp och service om problem skulle uppstå med ditt system. Bedöms service krävas på plats, skickar vi naturligtvis ut en certifierad servicetekniker som hjälper till med felsökning och eventuella åtgärder.

Boka ett möte med en av våra experter