Värmepumpsinstallatör i Spånga

Letar du efter en värmepumpsinstallatör i Spånga? Välkommen till oss på Energipartner. Vi har marknadens bredaste utbud av olika värmepumpar, och med över 30 års erfarenhet och 5000 nöjda kunder är vi en professionell och trygg leverantör. Vi säljer, installerar och servar värmepumpsystem från IVT, som ligger i framkant när det kommer till både kvalitet och teknik.

Den stora fördelen med en värmepump som uppvärmningsalternativ är den låga driftskostnaden och den miljövänliga aspekten – man utnyttjar naturens resurser i berg, vatten, luft och jord för att generera värme till huset.

Det innebär också minimalt med underhåll och skötsel eftersom värmepumpar sköter sig själv när den är installerad.

Kontakta oss så hjälper vi dig

I vår arbete börjar vi alltid med ett hembesök för att kontrollera tomtens och husets förutsättningar och utformning. Utifrån den analysen kan vi sedan rekommendera det förslag på värmepump som passar er bäst. Vi är kvalificerade för att installera värmepumpar för såväl det lilla radhuset som det stora flerfamiljshuset.

Vill ni anlita oss som värmepumpsinstallatör i Spånga? Varmt välkommen att höra av er till oss på telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida så kan vi berätta mer eller boka in ett möte.

Boka ett möte med en av våra experter