Service av värmepump i Nacka

Som en erfaren värmepumpsinstallatör i Nacka är vi angelägna om att alltid kunna erbjuda dig som kund marknadens mest omfattande garantier för att du ska känna trygghet i din investering. Som kund hos oss erbjuder vi djup kompetens om olika värmesystem, rådgivning gällande den bästa tänkbara lösningen för dig, samt installation och service av vald värmepump.

Alla våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt ehpa (European Heat Pump Association). Denna certifiering är den enda där teoretiska och praktiska prov är förlagda på högskolenivå.

Vi utför installation och service av:

  • Bergvärmepump
  • Frånluftsvärmepump
  • Luft-vattenpump
  • Luft-luftvärmepump

Korrekt service av din värmepump är en förutsättning för längre livslängd och bättre effekt.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Det kostar ingenting att ringa oss, och faktiskt kan många driftstörningar avhjälpas via telefon. Men om det krävs, skickar vi ut en tekniker för felsökning och åtgärd.

Du når jouren via vårt vanliga telefonnummer 08-80 28 05, ringer du utanför jourens öppettider, kan du lämna ett meddelande och bli kontaktad snarast.

Lång erfarenhet och förmånliga priser

Vi har vana av arbeten över hela Stockholm och då det kommer till IVT-värmepump så är vi faktiskt den största och mest anlitade aktören på marknaden. Anlitar du oss som professionell värmepumpsinstallatör så kommer du att få valuta för din investering. Detta tack vara att värmepumpen installeras korrekt och att alla möjliga frågetecken rätas ut och förvandlas till utropstecken.

Boka ett möte med en av våra experter