Vi säljer, installerar & servar värmepumpar i Nacka

Hos oss på Energipartner hittar du marknadens bredaste utbud av värmepumpar i Nacka. Vårt erbjudande till dig som kund omfattar djup kompetens om olika värmesystem, rådgivning gällande vad som kan passa dig bäst, samt installation och service av det valda värmepumpssystemet.

Som en värmepumpsinstallatör i Nacka erbjuder vi alltid marknadens mest omfattande garantier för att du ska känna dig trygg med ditt val och din investering. Dessutom håller vi oss alltid uppdaterade och arbetar med den senaste tekniken som säkerställer att din värmepump arbetar effektivt.

Våra olika typer av värmepumpar

  • Bergvärmepump
  • Frånluftsvärmepump
  • Luft-vattenpump
  • Luft-luftvärmepump

Uppvärmningsalternativ som gör skillnad för såväl miljö som plånbok

Att installera en värmepump är ett bra uppvärmningsalternativ som innebär två stora fördelar. De moderna värmepumparna kan minska energikostnaden för uppvärmningen i ett hushåll med upp till 80 %. Vilket innebär en stor ekonomisk fördel.

Dessutom är det ett miljövänligt alternativ eftersom att det är en energieffektiv lösning. Värmepumpen omvandlar energi som finns lagrat i naturen och drivs av ren el. På så vis försörjer den fastigheten i fråga med fossilfri uppvärmning utan utsläpp som har en negativ klimatpåverkan.

Kort sagt: En värmepump omvandlar naturlig energi från mark, berggrund, vatten och luft. Detta ger alltså massor av energi som är gratis och sedan kan omvandlas till härlig värme och varmt vatten hos dig – samtidigt som du sparar tusenlappar.

4 fördelar med värmepumpar

Ekonomiskt. Detta är en av de främsta anledningarna till att man installerar en värmepump. Långsiktigt kommer du att kunna spara mycket pengar på att installera en värmepump.

Miljövänligt. Detta är en annan anledning som väger tungt vid val av uppvärmningsalternativ. Värnar du om miljön också, så är en värmepump rätt uppvärmningsalternativ för dig.

Betala bara halva kostnaden för installation. Vid installation av en ny värmepump har du rätt att nyttja ROT-avdraget och enbart betala hälften av kostnaden.

Många valmöjligheter. I Sverige finns fantastiska möjligheter att utvinna energi från naturen. Tekniken utvecklas hela tiden och vi kan erbjuda många bra alternativ av värmepumpar. Tillsammans med dig ser vi till att finna den bästa lösningen utefter dina förutsättningar.

Vi erbjuder värmepumpsservice i Nacka

För att en värmepump ska nå en lång livslängd och ge maximal effekt så krävs det underhåll och service. Energipartner erbjuder förmånliga avtal på service och vi kan även åta oss uppdrag gällande äldre värmepumpar där andra installatörer anlitats. Som kund kan du ringa oss när som helst – kostnadsfritt – och få vägledning vid exempelvis en driftstörning. Skulle läget vara akut så skickar vi en tekniker per omgående.

Service är nödvändigt och en förutsättning för att din investering ska löna sig. Vi är mer än gärna med dig från första steget – undersökning av vilken värmepump som passar bäst – via installation och vidare till regelbunden service. Detta oavsett värmepump eller om du är privatperson eller fastighetsägare i Nacka. Även en större fastighetsvärmepump behöver årlig service och rätt omsorg.

Därför ska du vända dig till Energipartner

  • Vi har lång erfarenhet i branschen
  • Vi genomför noggranna besiktningar
  • Vi erbjuder de bästa garantipaketen
  • Vi lämnar ärliga och tydliga offerter

Kontakta oss

Energipartner är idag den största installatören av IVT-värmepumpar i Stockholm med omnejd. Sedan starten har vi installerat värmepumpssystem hos tusentals nöjda kunder, varav en stor skara har fått hjälp med service av befintliga värmepumpar från andra märken.

Behöver du hjälp eller har frågor gällande värmepumpar i Nacka är du varmt välkommen att kontakta oss på Energipartner.

Boka ett möte med en av våra experter