Värmepumpsinstallatör Stockholm

Vi på Energipartner erbjuder installation och service av värmepumpar i Stockholm. Med över 30 års erfarenhet i branschen och kompetenta och certifierade besiktningsmän kan vi erbjuda marknadens bredaste utbud av värmepumpar i hela Stockholmsområdet.

Flera av våra kunder är återkommande, något vi ser som ett kvitto på kvalitet, och det är vi väldigt stolta över. Att installera en värmepump innebär mindre energiförbrukning och minskade kostnader för att värma upp ett hus.

Vi är kvalificerade för att installera värmepumpar i alla typer av hus oavsett storlek och vår personal kontrollerar hela installationsförloppet. Värmepumpen tar tillvara på den energi som finns lagrad i naturen, såsom berg, vatten, luft och jord vilket gör värmepumpen till ett miljövänligt alternativ.

Den kräver varken någon påfyllning eller särskilt underhåll vilket gör den lätthanterlig. Vi är en trygg och pålitlig leverantör av värmepumpar i Stockholm, och skulle det vara så att något oförutsett inträffar och värmen uteblir har vi alltid en jourhavande tekniker i tjänst under uppvärmningsperioder som snabbt kan rycka ut och hjälpa till . Du når oss givetvis också på telefon året om.

Anlita Energipartner som din värmepumpsinstallatör

Vi börjar alltid med ett hembesök för att kontrollera husets och tomtens utformning, hur det nuvarande värmesystemet är installerat och hur pannrummet ser ut. Utifrån det kan vi sedan ge en rekommendation om vilken slags värmepump som passar bäst för uppvärmning av huset.

Vi har värmepumpar från IVT som håller hög standard sett till både kvalitet och teknik. IVT är idag dessutom ensamma på marknaden om att erbjuda Svanenmärkta värmepumpar, en märkning som sträcker sig från tillverkning till installation.

För att veta mer om hur det fungerar med värmepumpar i Stockholm går det bra att hör av dig till oss så berättar vi mer eller bokar in ett möte. Du når oss på telefon eller via kontaktformuläret.

Boka ett möte med en av våra experter