Värmepumpar på Lidingö – Professionella installationer och service

När du söker det bästa alternativet inom värmepumpar på Lidingö, så kan vi på Energipartner erbjuda marknadens bredaste utbud. Som kund hos oss får du vår expertis om olika värmesystem, rådgivning gällande det bästa alternativet för dig, samt professionella installationer och service av värmepumpar.

Olika typer av värmepumpar som vi kan hjälpa dig med

  • Bergvärmepump
  • Frånluftsvärmepump
  • Luft-vattenpump
  • Luft-luftvärmepump

Vi har lång erfarenhet som värmepumpsinstallatör i Stockholm med omnejd och är väldigt angelägna om att erbjuda dig det absolut bästa. För oss är det viktigt att du som kund hos oss ska känna trygghet i ditt val och din investering. Därför är vår ambition att alltid erbjuda marknadens bästa service och mest omfattande garantier.

4 anledningar att en värmepump är ett bra uppvärmningsalternativ

Det är ekonomiskt – Att investera i en värmepump innebär långsiktig avkastning, vilket är en av de främsta anledningarna till att många väljer att installerar en värmepump. Med en modern värmepump kan du reducera dina energikostnader med upp till 80 %, vilket innebär en stor fördel ur ett ekonomiskt perspektiv.

Det är miljövänligt – Oberoende av sort, så omvandlar en värmepump energi som lagras naturligt i berggrund, mark, vatten och luft. Där finns massor av gratis energi att tillgå som finns lagrat i naturen som sedan kan omvandlas till värme och varmvatten hos dig. Kort sagt försörjer värmepumpen fastigheten med fossilfri uppvärmning utan negativ klimatpåverkan.

Halva kostnaden med ROT-avdraget – Vid installation av en ny värmepump har du rätt att nyttja ROT-avdraget, vilket innebär att du bara behöver betala hälften av kostnaden för arbetet.

Många alternativ – Den svenska naturen är fulladdad av energi som är möjlig att utvinna med värmepumpar av olika slag. Tekniken utvecklas konstant och vi kan erbjuda en rad lämpliga alternativ av värmepumpar för olika typer av fastigheter. I samråd med dig identifierar vi den bästa lösningen utefter dina förutsättningar.

Anlita oss för installation och service av din värmepump på Lidingö

Oavsett vilken värmepump som passar ditt hus på Lidingö så kommer du att tjäna på att låta oss sköta installationen. Vi erbjuder alltid ärliga och genomarbetade offerter, vi sätter en ära i att bli klara med jobbet på utsatt tid och vi genomför alltid noggranna besiktningar i syfte att säkerställa maximal effekt av våra installerade värmepumpar – detta även på längre sikt. Naturligtvis ger vi även garanti på våra utförda jobb.

För att en värmepump ska ge maximal effekt även på en längre sikt så krävs det service. Energipartner har därför arbetat fram ett väldigt generöst servicepaket som ger våra kunder vår samlade expertis och rådgivning. Detta gäller för övrigt även värmepumpar där vi inte skött installationen – rätt service även av en äldre värmepump är absolut nödvändigt. Oavsett vilken typ av fastighetsvärmepump det gäller så kommer du att tjäna på att ligga i framkant gällande service och underhåll.

Driftstörningar och andra irritationsmoment kan oftast lösas genom vägledning via telefon, andra problem kan komma att kräva en renodlad tekniker och vid sådana tillfällen så skickar vi naturligtvis en sakkunnig person så fort som möjligt. Genom korrekt underhåll rätt service av din värmepump sparar du pengar, både nu och på längre sikt.

Boka ett möte med en av våra experter