Vi bokar en tid som passar

16 juli, 2015

Är det dags att byta ut din gamla el- eller oljepanna? Nu är rätt tid att se över denna fråga som såväl kan spara en rejäl slant som kan den göra miljön en stor tjänst. Det är fortfarande gott om tid att få en installation genomförd före nästa uppvärmningssäsong.

Ett första steg är att boka en kostnadsfri besiktning av din villa eller flerfamiljshus. Och kontaktar du oss på Energipartner, behöver du inte ens ta ut semester bara för att få detta gjort – vi erbjuder även tider under sen eftermiddag och kväll, när du kommit hem från ditt arbete. Under besiktningen kartlägger vi bland annat husets energianvändning, varmvattenförbrukning etc. Är bergvärme aktuellt utreder vi möjliga borrplatser, vi tar hänsyn till åtkomster med mera. Vidare diskuterar vi med dig vilka alternativ som är möjliga och rimliga, och resultatet av allt detta är ett anbud med fast pris.

För att boka tid ringer du oss på 08-80 28 05 eller skickar ett mejl genom att klicka här. En besiktning tar omkring en timma, och det kan vara dina mest lönsamma 60 minuter någonsin.

« Tillbaka

Boka ett möte med en av våra experter


*
*