Brf Artisten byter till bergvärme

5 juli, 2015

Här installeras ännu en bergvärmepump för en bostadsrättsförening. Denna gång är det Brf Artisten i Johanneshov som valt att anlita oss, och från och med nästa vecka ersätter vi nuvarande fjärrvärme med två stycken 28 kW värmepumpar från IVT.

Energipartner har bedrivit denna typ av entreprenader ända sedan 1984. Och är det något vi lärt oss under alla dessa år, så är det att konsten att få nöjda kunder ligger i detaljerna. Och denna entreprenad, som alltså fortfarande pågår, är ett utmärkt exempel. För två veckor sedan utförde vi borrningen inför installationen. Och våra fantastiska borrare, med Nicklas Karlsson och Mange Nobell i spetsen överträffade sig själva denna gång. Trots att 5 stycken 220-metershål är borrade, samt har vi grävt omkring 40 meter mellan borrplatser och huset, syns knappt ett spår efter oss.

Det är den typ av omsorg som skiljer ut Energipartner från mängden. Vill du se med dina egna ögon hur det ser ut på platsen, är du välkommen att ringa oss på 08-80 28 05 eller skicka ett mejl här. 

« Tillbaka

Boka ett möte med en av våra experter


*
*