Ny milstolpe för Energipartner

16 juni, 2016

Igår kväll tecknades ett avtal med en bostadsrättsförening i Bromma, som sätter en ny standard i vår bransch.

Brf Norrby har givit Energipartner förtroendet att ersätta fjärrvärmen inom området, och projektet har en hittills oöverträffad omfattning; vi skall här installera 19 värmepumpar med en total effekt om 718 kW. Energin hämtas från borrhål om totalt 15 360 meter, och sammantaget utgör detta den största enskilda entreprenaden i vårt företags historia. Och föreningens besparing är av enorm kaliber: drygt 2 100 000 kWh per år!

Bostadsrättsföreningen har lagt särskild vikt kring vårt garantiåtagande, som innebär att vi lämnar fem års full entreprenadgaranti, inkluderande alla servicebesök som krävs, samt on-lineövervakning. Eventuella driftstörningar kan därmed ofta hanteras rent proaktivt, och föreningen slipper driftansvaret helt. Värme i huset som den borde vara, helt enkelt.

Vi på Energipartner tackar ödmjukt för förtroendet. Är du intresserad av att följa detta projekt, kontakta oss här. Eller läs hur några av våra tidigare kunder uppfattar oss genom att klicka här. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri förstudie kring vilka möjligheter din förening har att kapa uppvärmningskostnaden med upp till 70%.

« Tillbaka

Boka ett möte med en av våra experter


*
*