När du behöver hjälp med att installera frånluftsvärmepump i Stockholm

Att installera frånluftsvärmepump är ett moment där professionell hjälp rekommenderas för en korrekt genomförd montering, samt för att  garantin  ska vara giltig.

Fördelen med en frånluftsvärmepump är att den kopplas till husets ventilationssystem och på så vis tar tillvara på den varma luften som redan finns i huset och som i vanliga fall ventileras ut.

De system som Energipartner erbjuder är enkla att montera som nya, samt att byta ut. Dock är det av stor vikt att ta hjälp av sin återförsäljare eller annan behörig aktör, oberoende av hur uppdraget ser ut.

Varför du ska vända dig till Energipartner:

  • Vi har utfört över 6000 lyckade installationer–  idag utför vi fler installationer än någonsin
  • Våra produkter är svanenmärkta
  • Hos oss har du alltid 6 respektive 10 års garanti
  • Vi har högsta kreditvärdighet
  • Att anlita oss är tryggt och vi lämnar alltid skriftliga, raka och ärliga offerter
  • Samtliga av våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt EHPA (European Heat Pump Association)

System från en ledande leverantör

Vi är återförsäljare av IVT som är en av de ledande leverantörerna av frånluftsvärmepumpar.

IVT är ett perfekt val för dig som vill byta ut en äldre frånluftsvärmepump. Anledningen till detta är att IVT utvecklar frånluftsvärmepumpar som är gjorda för att ersätta gamla modeller, oberoende av fabrikat. Detta underlättar avsevärt vid installering, men öppnar även för goda möjligheter att dra ner på energikostnaderna.

Hur går det till att installera en frånluftsvärmepump?

Innan du bestämmer dig för något hjälper vi dig att undersöka vilka förutsättningar som finns vid installation av en frånluftsvärmepump, samtidigt som vi lägger upp en potentiell offert. Naturligtvis är den kostnadsfri.

Efter genomförd installation säkerställer vi genom en besiktning att allt har gått rätt till, samt att allt fungerar som det ska.

Samtliga energiexperter inom Energipartner är certifierade enligt EHPA (European Heat Pump Association), vilket går i god för att du gör en trygg investering tillsammans med oss.

Boka ett möte med en av våra experter