Installera Bergvärme i Stockholm

Välkommen till Energipartner när du vill installera bergvärme i Stockholm. Vi har marknadens bredaste sortiment av värmepumpar och är kvalificerade för att installera bergvärme för alla typer av hus och fastigheter. Med drygt 30 års erfarenhet och över 5000 nöjda kunder är vi ett bra val av installatör.

Bergvärme är både ett ekonomiskt och miljövänligt sätt att värma upp ett hus på. Bergvärmepumpen hämtar den solenergi som finns lagrad i berget och genererar sedan värme till fastigheten.

Fördelen med bergvärme är att det har den högsta verkningsgraden av alla välkända uppvärmningssystem vilket betyder mycket låga driftskostnader. Det är dessutom bekymmersfritt och driftsäkert då det inte kräver någon skötsel eller underhåll.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi har certifierade hantverkare som har kompetensen som krävs för att lyckas med att installera bergvärme – det kräver både noggrannhet och kunskap. Dessutom har vi alltid en jourhavande tekniker tillgänglig under uppvärmningsperioden som är redo att snabbt hjälpa till om det skulle vara så att värmen uteblir.

Kontakta oss gärna på telefon eller via kontaktformuläret om ni är intresserade av att installera bergvärme i Stockholm. Då berättar vi gärna mer eller bokar in er på ett möte med någon av våra experter.

Boka ett möte med en av våra experter