Erfaren återförsäljare av frånluftsvärmepump i Stockholm

Tittar du på nya uppvärmningsalternativ för din bostad eller fastighet är frånluftsvärmepump i Stockholm ett bra alternativ som är såväl kostnadseffektivt som miljövänligt.

Sedan starten 1984 har vi på Energipartner hjälpt över 6000 kunder i Stockholmsområdet med lyckade installationer av olika värmesystem.

Varför du ska välja Energipartner:

  • Vi har utfört över 6000 lyckade installationer– idag utför vi fler installationer än någonsin
  • Våra produkter är svanenmärkta
  • Hos oss har du alltid 6 respektive 10 års garanti
  • Vi har högsta kreditvärdighet
  • Att anlita oss är tryggt och vi lämnar alltid skriftliga, raka och ärliga offerter
  • Samtliga av våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt EHPA (European Heat Pump Association)

Hur fungerar en frånluftsvärmepump?

En frånluftsvärmepump använder sig av den befintliga värmen som redan finns i huset. Detta betyder att frånluftsvärmepumpen istället för att vädra ut den varma luften, tar tillvara på energin i luften och återanvänder värmen på nytt.

Dagens modeller arbetar mer effektivt, vilket  gör att du sparar både tid och pengar. En ny frånluftvärmepump från IVT arbetar upp till hela 35 procent effektivare än tidigare modeller. Detta gäller även för varmvattenkapaciteten, vilken har förbättrats med hela 30 procent i jämförelse med äldre versioner.

En frånluftvärmepump från IVT är ett utmärkt val för den som är i behov av ett effektivt uppvärmningsalternativ. Denna värmelösning innebär bland annat lågenergi cirkulationspumpar och ny lågenergifläkt. Värmepumpens system är dessutom utvecklat för att enkelt kunna ersätta frånluftsvärmepumpar av äldre modell, oberoende av fabrikat.

Vi är med från början till slut

Som kund hos oss får du alltid nöjd-kund-garanti och 3 års entreprenadgaranti, vilket borgar för en säker investering.

Som en följd av en kostnadsfri offert hjälper vi till med de myndighetskontakter och dokument som krävs inför installation.

Det ska kännas tryggt och enkelt att anlita Energipartner, därför kontrollerar vi själva det fullständiga installationsförloppet genom egen personal.

Hur går det till?

Det första vi gör är att boka in ett hembesök för att undersöka vilka förutsättningar som finns  vid installation av en frånluftsvärmepump. Våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt European Heat Pump Association där kompetensen är förlagd på högskolenivå.

Dessutom är vi ensamma om att kunna erbjuda ett sortiment av genomgående Svanenmärkta värmepumpar. Skulle något olyckligt inträffa, som att bli utan varmvatten eller värme, har vi en jourhavande servicetekniker som du kan nå alla dagar i veckan under uppvärmningssäsong.

Är du intresserad av att veta mer om våra installationer och servicearbeten av frånluftsvärmepumpar i Stockholm är du välkommen att höra av dig till oss på Energipartner.

Boka ett möte med en av våra experter