Frånluftsvärmepump från marknadsledande IVT

En frånluftsvärmepump från IVT har en låg energikonsumtion med hjälp av den effektiva cirkulationspumpen och lågenergifläkten som ingår i dess system.

Energipartner är återförsäljare av frånluftvärmepumpar från IVT, vilket är ett perfekt val för dig som behöver byta ut en äldre modell. Med en nyare frånluftsvärmepump från IVT sparar du dessutom upp till hela 30 procent mer varmvatten än tidigare modeller, vilket gör det till ett skonsamt alternativ för såväl plånbok som miljö.

Varför du ska välja Energipartner:

  • Våra produkter är svanenmärkta
  • Hos oss har du alltid 6 respektive 10 års garanti
  • Vi har högsta kreditvärdighet
  • Vi har utfört över 6000 lyckade installationer– idag utför vi fler installationer än någonsin
  • Att anlita oss är tryggt och vi lämnar alltid skriftliga, raka och ärliga offerter
  • Samtliga besiktningsmän inom Energipartner är certifierade energiexperter enligt EHPA (European Heat Pump Association)

Enkel att byta ut

En stor fördel med IVT är att dess system är utvecklat på ett sätt som gör även de äldre modellerna enkla att byta ut, oavsett fabrikat.

Frånluftsvärmepump är det miljövänliga alternativet då det är en typ av värmepump som återanvänder varmluft som redan finns i inomhusmiljön. Istället för att varmluften ska ventileras ut, tas den istället tillvara på genom att återvinnas. Detta värmer inte bara upp  bostaden, utan skapar även tappvarmvatten.

På Energipartner hjälper vi dig som kund med installationer och reparationer, samt underhåll och eftermarknad av frånluftsvärmepump från den ledande leverantören IVT. Skulle något oväntat inträffa är vi även anträffbara på vår jourservice under veckans alla dagar i uppvärmningssäsongen.

Från början till slut

Varje nytt uppdrag inleder vi alltid med ett hembesök där våra experter undersöker behovet i fråga, de förutsättningar som finns och vad som behöver göras. Våra energiexperter är alla certifierade enligt EHPA (European Heat Pump Association) och kan hjälpa till med allt inom installation, reparation och underhåll. Vi ser även till att en grundlig besiktning utförs när installationen är gjord.

Boka ett möte med en av våra experter