Årets Fastighetsåterförsäljare 2018

24 maj, 2019

Vid den årliga träffen med landets samtliga IVT:are, förärades vi på Energipartner ännu en gång priset som Årets Fastighetsåterförsäljare.

Det innebär i klartext att vi var det företag som installerade allra flest värmeanläggningar i flerfamiljshus under 2018, och detta gör oss förstås både glada och stolta. Fastighetsinstallationer, i synnerhet bostadsrätterna i Stockholms innerstad, ställer extremt höga krav på oss som totalentreprenör. Allt ifrån den numera mycket komplexa processen att erhålla borrtillstånd, via borrningen som numera i princip alltid sker på innergårdarna, till installationen och driftsättningen.

35 års erfarenhet ger oss råg i ryggen, och vi ser nu fram emot nya spännande uppdrag. Närmast skall en anläggning på Artillerigatan och en ute på Djurgården driftsättas, och vill även du se vilka enorma besparingsmöjligheter värmepumpen innebär för din bostadsrättsförening eller din fastighet – hör av dig till oss för en kostnadsfri projektering. Skicka ett mejl här, eller ring 08-80 28 05.

« Tillbaka

Boka ett möte med en av våra experter


*
*