2,6 megawatt – Energipartner slår alla rekord

12 december, 2014

Igår kväll genomförde Energipartners montör Mathias årets sista handhavandegenomgång med en nöjd bostadsrättsförening. Denna gång har vi ersatt gas som uppvärmningskälla med en 43 kW bergvärmepump från IVT.

Samtidigt kan vi konstatera att Energipartner 2014 slagit alla rekord – vi har på vårt 30:e verksamhetsår installerat 2,6 megawatt värmepumpseffekt i villor och flerfamiljshus i Stockholmsområdet! Detta är vi förstås mycket stolta och glada över, och tittar vi i orderboken ser 2015 minst lika spännande ut. Framförallt handlar detta om att flerfamiljshusen i allt större utsträckning överger fjärrvärmen som värmekälla och istället installerar en bergvärmeanläggning. Med 30 års erfarenhet i ryggen står Energipartner väl rustade att möta dessa behov, och vi uppdaterar kontinuerligt vår kompetens i alla avseenden. Vi är exempelvis det ena av endast två företag i branschen som har genomfört borrningar inne i Gamla stan, med allt vad det innebär.

Med detta ber alla vi på Energipartner att få tacka våra fantastiska kunder för ett magiskt år, och vi ser fram emot nya utmaningar 2015.

« Tillbaka

Boka ett möte med en av våra experter


*
*